Knol Stuff

Knowledge is Power!

Voor de originele Duitse review, zie hier.

15-inch notebooks vertegenwoordigen het leeuwendeel van het zakelijke segment draagbare apparaten. Veel fabrikanten voortdurend vul de markt met nieuwe versies van de meest populaire modellen. De Amerikaanse computerfabrikant Hewlett Packard wil ook een stukje van de heerlijke taart bedrijfsleven, en is de productie van de succesvolle ProBook-serie voor meerdere jaren. In deze laptops, een stabiel chassis met een goede productie-kwaliteit voldoet aan een overvloed aan functies en goede prestaties.

Ook de nieuwste incarnatie van de ProBook-serie staat voor deze waarden min of meer in dezelfde mate als zijn voorganger, de Accu prijs HP BB09 , en is beschikbaar voor minder dan 1000 euro (~ $ 1300) met Windows 7 Professional - iets dat moet vooral interessant zijn voor kleine zakelijke klanten. Al met al, is HP biedt momenteel 27 verschillende configuraties met prijzen variërend tussen de 910 en 1282 euro (of ongeveer $ 1200 en 1700 dollar RRP). De ProBook 6570b (B6P88EA) hadden we voor het testen kost ongeveer 1160 euro (~ 1530 dollar RRP), en vertegenwoordigt de vice-vlaggenschip in de portefeuille. De 123 euro (~ 160) duurder Accu prijs HP CC06 (B6P89EA) onderscheidt zich als gevolg van een andere mobiele breedband module.

Voor een verkoopprijs van rond de 1060 euro, onze beoordeeld apparaat is voorzien van een dedicated Radeon HD grafische kaart van AMD, een Intel Core i5-processor met vPro technologie, een geïntegreerde Intel HD Graphics 4000 grafische chip, en een overvloed aan geheugen en snelle RAM-geheugen. Een dvd-brander ondertussen verwerkt optische media, en een matte HD + samen weer te geven met een uitgebreid scala aan zakelijke geschikt interfaces maken het pakket compleet. Of de Accu prijs HP CC06X is ook in staat om adequate prestaties zal bepaald worden in onze review.
Geval

De antracietkleurige zaak is overgenomen uit de oudere Accu prijs HP CC06XL zonder wijzigingen, met de goede productie kwaliteit en de hoge kwaliteit materialen die zeker aangenaam zijn. Het display deksel is gemaakt van glanzend parel aluminium, die is licht gebogen naar de randen, en relatief gevoelig in termen van vingerafdrukken of andere vlekken. Het heeft ook een smalle inlay onder die van de draadloze antennes die worden verborgen om te voorkomen dat een goede WLAN-connectiviteit zorgen niet wordt belemmerd door de aluminium deksel. Het deksel is star en wordt vastgehouden door stabiele scharnieren die slechts fractioneel wippen wanneer het venster wordt verplaatst of als gevolg van schokken. Bovendien hinderlijke reflecties op het matte scherm beperkt blijven. De scharnieren zijn niet te stijf om de notebook worden geopend zonder de basiseenheid, terwijl een schuifmechanisme bovenaan de display frame geeft twee haken waarmee de weergave stevig gesloten te houden.

Na het openen van de notebook, een mat 15,6-inch scherm die precies nestelt in een matzwarte schermrand zich openbaart. Het toetsenbord is ook samengesteld uit een niet-reflecterend materiaal, en de uiterst stabiele handpalm rust gebied bestaat uit geborsteld aluminium die alleen naar binnen vervormt iets boven de optische drive met veel druk. Het chiclet-toetsenbord is voorzien van een apart numeriek toetsenbord. Onder de Accu prijs HP CC09 , wordt de basiseenheid bestaat uit matzwart kunststof die zeer stijf. Via een schuifmechanisme het grote onderhoudspaneel kan worden ontgrendeld, waardoor nagenoeg de gehele bodem te verwijderen. Onder deze, bijna alle componenten zijn gemakkelijk bereikbaar. Samen met de harde schijf, zijn er ook de WLAN-en de WWAN-modules, twee RAM slots en de CMOS-batterij onder andere dingen. De ventilator kan evengoed worden bereikt en kan dus ook worden gereinigd. Zelfs de processor en de grafische kaart kan worden opgewaardeerd. De 55 Wh batterij kan ook worden ontgrendeld en verwijderd via een aparte schuifmechanisme, het openbaren van de SIM-kaartsleuf onder. Alternatief kan de ProBook 6570b ook worden voorzien en HDD en een mSATA SSD verbonden gelijktijdig in welk geval de UMTS module moet worden afgezien. De inherent solide productiekwaliteit en hoge mate van upgrademogelijkheden te verlaten een zeer goede indruk.
Het grote onderhoud paneel kan worden geopend zonder tools.The groot onderhoud paneel kan worden geopend zonder gereedschap.
Oa dit geeft toegang tot de CMOS batterij en de WLAN module.Among andere dit geeft toegang tot het BIOS batterij en de WLAN module.
Het koelsysteem volledig accessible.The koelsysteem is volledig toegankelijk.
De 500 GB HDD kan snel removed.The 500 GB harde schijf kan snel worden verwijderd.
Boven de 4 GB RAM-module, is er nog een gratis slot.Above de 4 GB RAM-module is er nog een vrij slot. Accu prijs HP HSTNN-CB2F HSTNN-E04C

naar boven
Connectiviteit

HP heeft voorzien van de ProBook met tal van interfaces, waaronder een paar zou moeten zijn vooral interessant voor zakelijke gebruikers. Veel van deze verder gaan dan de normale elementaire connectiviteit van de meeste notebooks. Met uitzondering van de voorzijde van de kast, zijn alle andere zijden bijna volledig bedekt met interfaces.

Vijf USB-poorten in totaal zijn inbegrepen, en zijn verspreid over beide zijden van de notebook. Twee van deze bedrijven opereren met behulp van de snelle USB 3.0-standaard, terwijl er ook een eSATA / USB 2.0-poort beschikbaar combinatie. Sinds twee USB-poorten zijn altijd nauw met elkaar gevestigd, kan een bredere USB-aansluitingen blokkeren elkaar. Snelle overdracht van gegevens zijn ondertussen mogelijk gemaakt door de USB 3.0-poorten en de IEEE 1394a-interface (Firewire). Verder zijn er ook twee 3,5 mm audio aansluitingen voor een microfoon en hoofdtelefoon, alsmede een optische dvd-station (HP DVDRAM GT50N). Aan de linkerkant van de notebook, een kaartlezer voor SD-en MMC-kaarten is beschikbaar, samen met de ExpressCard54 slot. Rijden externe beeldschermen zoals een monitor of een flatscreen televisie kan worden bereikt via de VGA-of HDMI-interfaces. De achterzijde bevat het opgenomen vermogen, een DisplayPort, een RS-232-poort en een optionele RJ-11 aansluiting voor een modem.

Een Gigabit LAN-poort is direct naast de verplichte Kensington Lock aan de rechterkant van de Accu prijs HP HSTNN-F08C naar achteren, zodat een te grote puinhoop van kabels naast de notebook kan worden omzeild, zelfs zonder een docking station. Precies zo'n "2012 HP docking station" zou vinden een bijpassende poort aan de onderkant van de behuizing, en is verkrijgbaar bij ongeveer 200 euro (~ 260 dollar RRP). Dit zou dan een verdere vier USB 3.0-poorten, evenals tal van andere interfaces en port replicators, waaronder een DisplayPort-, LAN-poort, DVI-en VGA-poorten, evenals parallelle en seriële poorten. Voor een adviesprijs van ongeveer 123 euro, moet deze oplossing bijzonder interessant zijn voor gebruikers die vaak wisselen tussen kantoor en mobiel gebruik, en moet zorgen voor een veel meer opportuun overgang.

Samen met de docking poort, de onderkant van de behuizing bevat ook een houder voor een "HP ST09 Extended Life Notebook Battery" slice die in staat is de batterij aanzienlijk te verhogen en heeft een capaciteit van 6600 mAh/73 Wh voor een extra 100 Euro (~ $ 130).

Bij het overwegen van de locatie van de interfaces op de HP ProBook 6570b, zijn deze duidelijk geoptimaliseerd voor rechtshandigen. Als linkshandige gebruikers helaas moeten de warme lucht die uit de ventilator tijdens het gebruik van een externe muis als er beperkte ruimte op het bureau te voelen.
Rechts: Hoofdtelefoonuitgang, microfooningang, 2x USB 3.0, DVD drive, LAN, Kensington Lock.Right: Hoofdtelefoonuitgang, microfooningang, 2x USB 3.0, DVD drive, LAN, Kensington Lock. Accu prijs HP HSTNN-F11C HSTNN-I90C
De USB-poorten zijn zeer dicht bij de voorkant van de case.The USB-poorten zijn zeer dicht bij de voorkant van de behuizing.
Links: 2x USB 2.0, Firewire, eSATA / USB, VGA en ExpressCard54 slot.Left: 2x USB 2.0, Firewire, eSATA / USB, VGA en ExpressCard54 slot.
De kaartlezer verwerkt SD-en MMC cards.The kaartlezer handgrepen SD-en MMC-kaarten.
Achteraan rechts: DisplayPort.Rear rechts: DisplayPort.
Achteraan links: Optioneel RJ-11-poort, RS-232, power input.Rear links: Optioneel RJ-11-poort, RS-232, vermogen.

Webcam

Natuurlijk HP heeft ook gezegend de ProBook 6570b met een webcam die is gelegen in het bovenste gedeelte van het display bezel zoals gewoonlijk, en lijkt te zijn voornamelijk bedoeld voor video-chat met een resolutie van 720p, omdat ongunstige lichtomstandigheden helaas leiden tot luidruchtig en donkere beelden.
Verbinding
SIM-kaartsleuf bevindt zich achter de battery.SIM kaartsleuf achter de batterij. Accu prijs HP HSTNN-I91C

Bedrijven hangt af van de communicatie, dat is waarom het is goed dat HP heeft de ProBook 6570b uitgerust met verschillende mogelijkheden voor het uitwisselen van gegevens en het communiceren met een bedrijf of prive-netwerk. In dit geval, een Intel 82579LM Gigabit netwerkinterface (10/100/1000 Mbit) LAN-poort zorgt voor de harde draad gegevensoverdracht, terwijl de draadloze verbindingen plaatsvinden via de Intel Centrino Advanced-N 6205 draadloze LAN-module dat werkt met behulp van de normen IEEE 802.11 a / b / g / n. In aanvulling op deze, is er ook een mobiele breedband adapter beschikbaar voor de communicatie via 3G/UMTS (HP hs2350 HSPA + (WWAN)), terwijl een Bluetooth 4.0 + EDR-module vervolledigt het pakket. Optioneel kan de ProBook ook uitgerust met een 56k modem voor de RJ-11 aansluiting. Accu prijs HP HSTNN-LB2G HSTNN-LB2H
Veiligheid
De vingerafdruklezer kan zorgen voor de notebook als desired.The vingerafdruklezer kan de notebook veilig te stellen, indien gewenst.
De vooraf geïnstalleerde HP ProtectTools Security Manager ... De vooraf geïnstalleerde HP ProtectTools Security Manager ...
... Versleutelt ook de harde schijf .... ook versleutelt de harde schijf.

Het is ook belangrijk dat het veiligheidsaspect niet achterblijven bij de ProBook 6570b (B6P88EA). Een Kensington-slot voor het aanbrengen van een compatibele veiligheidsslot en een vingerafdruklezer verantwoordelijk voor de veiligheid combo die beschermt tegen diefstal en ongewenste toegang tot gegevens.

Vanuit de software perspectief, de HP ProBook 6570b scoort dankzij de vele eigen software oplossingen, zoals de harde schijf encryptie tool. HP ProtectTools en Enhance Pre-Boot Security. Via de webcam is het ook mogelijk om gezichtsherkenning. De Microsoft Defender met MS Security Essentials beschermt tegen virussen en andere schadelijke software. Een TPM beveiligingschip 1.2 wordt eveneens uitgevoerd in de notebook. Als optie is het ook mogelijk om een ​​gestolen notebook met CompuTrace vinden zodra de aanmelding op het internet. De geïntegreerde vPro processor in combinatie met de Intel Anti-Theft-technologie kunnen bedrijven of particuliere gebruikers te blokkeren toegang tot gevoelige gegevens in het geval deze wordt gestolen. Reactivering van teruggewonnen hardware, alsmede de externe configuratie, diagnose of reparatie - die populair is bij veel bedrijven, is ook mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk de ExpressCard54 in de HP ProBook 6570b ruilen voor een smartcardlezer. Accu prijs HP HSTNN-W81C

Accessoires en software

Hoewel HP heeft opgenomen zulk een breed scala van functies in de ProBook 6570b, het pakket lijkt te zijn ingepakt door oom Scrooge. Samen met de compacte 90 W AC-adapter, de fabrikant bevat slechts een korte handleiding en twee optische media met stuurprogramma's en het besturingssysteem Windows 7 Professional 64-bit Service Pack 1. Accu prijs HP QK639AA QK640AA

Anders dan het besturingssysteem zijn er ook een aantal andere programma's die voorgeïnstalleerd, zoals Microsoft Office Starter 2010 bijvoorbeeld, die Word en Excel met beperkte functionaliteit biedt en reclame. Er is ook een aantal door HP-software op de harde schijf met inbegrip van de Connection Manager, de ProtectTools Security Manager en Recovery Manager. Ook nuttig zijn de PDF Complete Corporate Edition en de afspeel-en software voor het branden, Roxio MyDVD Business 2010. Video conferenties moet kinderspel dankzij Skype, terwijl WinZip Basic comprimeert en decomprimeert grote bestanden wanneer dat nodig is. Accu prijs HP QK642AA

Garantie

Helaas HP biedt alleen een 12 maanden sturen garantie voor de ProBook 6570b, die echter kan worden verlengd voor een extra prijs. De optionele 3 jaar garantie met verzamelen en te leveren dienst komt op een prijs van 142 euro (~ $ 190), voor 325 euro (~ $ 430), een volgende dag on-site service ook is inbegrepen.
naar boven
Input Devices Accu prijs HP QK643AA

Toetsenbord

Het toetsenbord met een chiclet ontwerp maakt gebruik van bijna alle de breedte van de HP ProBook 6570b, zodat er voldoende ruimte is voor een volwaardig numeriek toetsenbord. Het is alleen de vier pijltjestoetsen die zijn een beetje beperkt in termen van grootte, hoewel dit niet negatief opvallen, vooral omdat de afzonderlijke numerieke toetsenblok kan ook gebruikt worden voor het navigeren comfortabel. Accu prijs HP ST09

De resterende toetsenbord heeft de gebruikelijke afmetingen, en voldoet aan de hoge verwachtingen van de reguliere typen zakelijke klanten - niet verwonderlijk, want de ProBook 6570b deelt dezelfde input devices als de premie EliteBook 8570p professionele notebook. De matzwarte toetsen hebben een duidelijk merkbare buigpunt met een gemiddelde lengte reizen, en bieden de gebruiker nauwkeurige feedback te allen tijde. In aanvulling op deze van de typen geluid niet overdreven luid, zelfs als sommige andere modellen van de concurrentie zoals die van Apple zijn rustiger. De effecten van vermoeidheid na een lange werkdag met veel typwerk beperkt blijven. Speciale functies, zoals de controle van de helderheid of het volume, worden geconfigureerd met behulp van toetscombinaties met de Fn-knop. De markeringen op de speciale toetsen - in tegenstelling tot veel andere rivalen - zijn wit en worden geaccentueerd door een identiek gekleurde rand. Dit moet zorgen voor een zeer goede leesbaarheid, zelfs onder slechte lichtomstandigheden. Helaas een toetsenbord achtergrondverlichting is niet beschikbaar voor de ProBook serie notebooks. Het water bescherming die door een bottom-case afvoer moet ook beschermen tegen het morsen van vloeistof of plotselinge uitbarstingen van regen buiten. Met deze faciliteiten om de kans op schade door vloeistoffen te minimaliseren, dient het advies samen met het feit voedingsmateriaal in het werkgebied. Accu prijs HP ProBook 6475b

Touchpad

De 110 x 56 mm touchpad is iets verzonken in vergelijking met de omliggende polssteun, en het matte oppervlak heeft goede glij-eigenschappen. Op de linker bovenhoek, is een kleine schakelaar geïntegreerd, die deactiveert de touchpad als het twee keer wordt getikt, zoals aangegeven door LED een status. Een verdere twee kranen schakelt de touchpad weer aan. Multi-touch invoer en gebaren, zoals pinch-to-zoom nauwkeurig herkend. Het touchpad heeft twee aparte muisknoppen met lange reizen, maar een duidelijk buigpunt. Al met al, het touchpad, samen met de speciale toetsen zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige navigatie. Optioneel modellen van de ProBook 6570b beschikbaar zijn die ook een Trackpoint samen met de gebruikelijke muisvervanger knoppen hebben - een functie die populaire Lenovo ThinkPad's, zoals de Edge E530 ook.
KeyboardKeyboard Accu prijs HP ProBook 6470b
TouchpadTouchpad
naar boven
Tonen

De business-serie HP ProBook 6570b heeft een 15,6-inch (39,6 cm) beeldscherm met een beeldverhouding van 16:9, dat LED-achtergrondverlichting gebruikt. De maximale resolutie van de HD + LG Philips LP156WD1-TLD3 paneel is 1600 x 900 pixels. Er is iets interessant voor mensen die gebruik maken van meerdere monitoren. Met een externe monitor, is het mogelijk om een ​​maximale resolutie van 2560 x 1600 pixels via de DisplayPort. Met behulp van de HDMI-of VGA-poorten, een maximale resolutie van 1980 x 1200 pixels mogelijk. Meer dan drie externe beeldschermen kan niet worden aangesloten. De anti-glare oppervlak van het display maakt het minder gevoelig voor reflecties van direct licht, dus gebruik buiten of in lichte kamers mag niet vormen een groot probleem, vooral omdat de gemiddelde helderheid is 270,8 cd / m². In het midden van het scherm, onze meetapparaat, de X-Rite i1Pro bepaald een maximale helderheid van 310 cd / m², en terwijl deze waarde daalt tot 30 cd / m² in de richting van de hoeken, het moet niet voor de hand tijdens de dagelijkse gebruiken. Accu prijs HP ProBook 6570b

De HP ProBook 6570b positioneert zich ruim voor op haar directe concurrenten met anti-glare schermen. De oudere ProBook 6560b is bijvoorbeeld beduidend minder helder met een meting van 206,7 cd / m², de Lenovo ThinkPad Edge E535 met 259 cd / m² en de Dell Vostro 3560 met 256,8 cd / m². Opgemerkt moet worden dat de HP ProBook 6570b is aanzienlijk duurder dan de eerder genoemde. Accu prijs HP 671277-171

261
cd / m² 286
cd / m² 273
cd / m²
277
cd / m² 310
cd / m² 281
cd / m²
241
cd / m² 265
cd / m² 243
cd / m²

Informatie
X-Rite i1Pro 2
Maximum: 310 cd / m²
Gemiddelde: 270.8 cd / m²
Helderheid Distributie: 78%
Center op batterij: 292 cd / m²
Zwart: 0.31 cd / m²
Contrast: 1000:1
ICC File (X-Rite i1Pro 2) Accu prijs HP 671518-800
Verdeling van helderheid

Een zeer goede zwarte niveau van 0,31 cd / m² en een bovengemiddelde contrastverhouding van 1000:1 zorgen voor scherpe foto's met prachtige kleuren op de ProBook 6570b.

Wanneer buiten het beeld op het scherm is nog steeds duidelijk zichtbaar, maar met veel licht, het begint te worden bleek en zijn glans te verliezen.
De anti-glare scherm ... De anti-glare beeldscherm oppervlak ...
... Voorkomt een overmatig reflecties ...... voorkomt overmatige reflecties ...
... In een lichte omgeving .... in heldere omgeving. Accu prijs HP 671602-001

De HP ProBook 6570b heeft een marginaal grotere kleurruimte in vergelijking met de oudere ProBook 6560b. De Adobe RGB (t) kleurruimte wordt niet gedekt door een lang schot. De sRGB ondertussen ook niet daarboven de 6570b, zelfs indien de omvang van de tekortkoming minder in dit geval. Daarom zal professionele grafische gebruikers waarschijnlijk tevreden zijn met de 6570b als ze vereisen nauwkeurige kleurweergave, ook al is de concurrentie niet beter vergaan in dit opzicht.

Iets dat is teleurstellend is de smalle kijkhoeken die typisch zijn voor TN beeldschermen. Zelfs een kleine afwijking van + / - 30 graden van de ideale positie op het horizontale vlak leidt tot een verminderde helderheid gevolgd door een inversie van de kleuren. Verticaal, dit fenomeen is nog meer uitgesproken met een paar graden zijn genoeg om het weergegeven beeld onbruikbaar maken.
ProBook 6570b vs ProBook 6570b 6560bProBook vs ProBook 6560b Accu prijs HP Folio 13
ProBook 6570b vs sRGBProBook 6570b vs sRGB
Kijkhoeken HP ProBook 6570b (B6P88EA) Kijkhoeken HP ProBook 6570b (B6P88EA)

HP heeft voorzien van de ProBook 6570b met een Intel Core i5-3320M processor die werkt op een kloksnelheid van 2,6 GHz en is vervaardigd met behulp van de 22 nanometer-proces. Turbo Boost ondertussen automatisch overklokt de processor van 3,3 GHz, terwijl de cache Level 3 heeft een capaciteit van 3 MB. De mobiele dual-core CPU van de huidige Ivy Bridge generatie vertegenwoordigt de meest krachtige processing engine beschikbaar voor de 6570b op dit moment, met een Thermal Design Power (TDP) van 35 Watt dat werkelijk zou worden gedeeld met de geïntegreerde Intel HD Graphics 4000 chip als werd gebruikt. Meer informatie en uitgebreide benchmark-tests in verband met de i5-3320M is hier te vinden. Accu prijs HP Folio 13-1000

De processor gaat gepaard met in totaal 4 GB RAM in onze beoordeeld notebook, dat is verspreid over twee RAM modules die werken op een frequentie van 1600 MHz. De twee SO-DIMM-sleuven kan worden uitgerust met maximaal 16 GB RAM (2x8GB modules).
Systeem informatie HP ProBook 6570b (B6P88EA) Accu prijs HP Folio 13-2000
Bewerker

De krachtige dual-core CPU werkt op een constante basis kloksnelheid van 2,6 GHz, terwijl de maximum kloksnelheid stijgt naar 3,3 GHz betrouwbaar als gevolg van Turbo Boost geactiveerd. Tijdens onze stress test met Prime 95 en Furmark volledig gebruik te maken van de CPU en GPU tegelijk, er was geen throttling waargenomen na een vol uur. Ook wanneer de CPU moet rendering taken uit te voeren in Cinebench R10, de processor maakt volledig gebruik van de verwerking ervan reserves consequent. Zoals verwacht, de prestaties van het geteste notebook bewezen goed te zijn zonder significante afwijkingen. Vergeleken met andere apparaten met dezelfde processor, ike de Fujitsu Lifebook P772 en de Dell Latitude E6230 bijvoorbeeld de ProBook 6570b presteert even goed op het gemiddelde.
Stress testStress-test Accu prijs HP EliteBook Folio 9470m
CPU Turbo Boost tijdens het renderen in Cinebench 11.5CPU Turbo Boost, terwijl rendering in Cinebench 11.5
Cinebench
CB10 Rendering Single 64Bit 5645 punten

CB10 Rendering Multi 64Bit 11737 punten

CB10 OpenGL 64Bit 7823 punten

CB R11.5 CPU Multi 64Bit 3,1 punten

CB R11.5 OpenGL 64Bit 28,85 fps

Help
... in vergelijking
System Performance

De beoordeling van de all-round prestaties van het systeem (combinatie van de CPU, GPU, HDD en RAM) die door de HP ProBook 6570b wordt bereikt met behulp van de twee benchmark programma's PCMark Vantage en PCMark 7. Met 7819 en 2191 punten respectievelijk onze beoordeeld notebook presteert fatsoenlijk goed, en betere prestaties is meestal alleen mogelijk met een SSD in plaats van een harde schijf, zoals bij de Dell Inspiron 14z (i5-3317U, AMD Radeon HD 7570M). Ook apparaten met een nominaal betere configuratie, zoals de HP EliteBook 8570p-B6Q03EA (i7-3520M, AMD Radeon HD 7570M) zijn alleen in staat om zich te onderscheiden marginaal.
5,9
Windows 7 Prestatie-index Accu prijs HP HSTNN-IB2P
Bewerker
Berekeningen per seconde
7,2
Geheugen (RAM)
Geheugen bewerkingen per seconde
5,9
Grafiek
Desktop prestaties voor Windows Aero
6,6
Gaming graphics
3D business en gaming graphics
6,6
Primaire vaste schijf
Disk data transfer rate
5,9
PC Mark
PCMark Vantage 7819 punten

PCMark 7 2191 punten

Help
... in vergelijking
Storage Devices
HDD benchmark-HD TuneHDD maatstaf HD Tune Accu prijs HP VH08

HP voorziet de ProBook 6570b-serie met 320 of 500 GB harde schijven die een rotatiesnelheid van 7200 rpm hebben, of als alternatief met een 128 GB SSD. Onze beoordeeld ProBook 6570b (B6P88EA) notebook wordt geleverd met een MK5061GSYN van Toshiba, met een capaciteit van 500 GB dat moet voldoende opslagcapaciteit voor documenten en presentaties. De 2,5-inch 7200 rpm harde schijf werkt met fatsoenlijke prestaties. Met behulp van de benchmark tool HD Tune op de harde schijf, een overdrachtssnelheid van 73,6 MB / s en een toegangstijd van 16,8 ms is niet fenomenaal. De burst rate van 129,2 MB / s met een CPU-gebruik van 4,2 procent is aanvaardbaar. Toch is de Western Digital harde schijf in de oudere ProBook (6560b) presteerden iets beter. Accu prijs HP VH08XL

Tijdens de werking van de harde schijf is zeker hoorbaar. Aangezien het is gelegen in het rechter gedeelte van de polssteun, kan de harde schijf ook duidelijk voelbaar omdat het draagt ​​de trillingen aan de hand van een gebruiker. In dit geval zou een SSD zeker profiteren van haar sterke punten - sinds flash-geheugen is onbeweeglijk, stil en ook veel sneller.
HD Tune
hddimg
Toshiba MK5061GSYN
Overdrachtsnelheid Minimum: 35.9 MB / s

Overdrachtsnelheid Maximum: 103.1 MB / s

Overdrachtsnelheid Gemiddelde: 73,6 MB / s

Toegangstijd: 16,8 ms

Burst Rate: 129.2 MB / s

CPU Usage: 4.2%

Grafische prestaties Accu prijs HP QK641AA
3DMark 113DMark 11
3DMark 063DMark 06

De Intel HD Graphics 4000 chip geïntegreerd in de CPU kan niet worden ingeschakeld in de HP ProBook 6570b. In de AMD Catalyst Control Center, kan alleen de PowerPlay functie kan worden geselecteerd en niet schakelbare graphics. Een speciale AMD Radeon HD 7570M grafische kaart met 1 GB GDDR5-SDRAM-geheugen verwerkt alle grafische taken. De DirectX-11 staat Radeon HD 7570M van AMD is een mid-range videokaart die zich min of meer tussen de Nvidia GeForce GT 620M en de 630M positioneert. Accu prijs HP HSTNN-LB2P

De synthetische benchmarks zijn niet ingevuld door de grafische kaart. De GPU heeft een maximum van 500 MHz core en 800 MHz geheugen snelheden. Bij volledig benut tijdens de stress test, konden we respectievelijk acht minimum snelheid van 300 MHz en 150 MHz. De resultaten van 963 punten in 3DMark 11 en 5971 punten in 3DMark 06 zijn binnen het verwachte bereik voor deze grafische kaart.
3D Mark
3DMark 06
1280x1024 5971 punten

3DMark Vantage 3782 punten Accu prijs HP HSTNN-IB2Q

3DMark 11 963 punten

Help
... in vergelijking
Spelprestaties

De HP ProBook 6570b kan een rasechte kantoor notebook, maar het is nog steeds in staat om af en toe wat speelplezier met de geïntegreerde componenten. Onze gaming test werd uitgevoerd met behulp van de spellen FIFA 13, Anno 2070 en Battlefield 3. FIFA 13 niet ertoe leiden dat de hardware problemen, zelfs bij gebruik van de ultra-instellingen, de voetballers nog steeds sprint over het scherm op een soepele 51 fps. De marginaal meer veeleisende Anno 2070 aan de andere kant begint te soepel te spelen met 28 fps met behulp van medium instellingen alleen. Battlefield 3 begint inmiddels te langzaam werken met 32 ​​beelden per seconde wanneer de laagste instellingen met een lagere resolutie van 1024 x 768 pixels worden gebruikt. Accu prijs HP HSTNN-I93C

Als gebruikers bereid zijn om de instellingen te configureren als nodig is, dan is het spelen van games van tijd tot tijd is ook een optie.
Battlefield 3Battlefield 3
Anno 2070Anno 2070
FIFA 13FIFA 13
lage med. hoge ultra
Battlefield 3 (2011) 32 22 17 6 ​​fps
Anno 2070 (2011) 71 28 18 9 bps
Fifa 13 (2012) 213 134 104 51 fps
naar boven
Emissies Accu prijs HP HSTNN-F10C

System Noise

Ondanks de high performance componenten en de afwezigheid van een schakelbare grafische oplossing, onze reviewed HP ProBook 6570b notebook bewezen tot matige zijn in termen van het systeem lawaai. In rusttoestand wordt de notebook terughoudend met geluidsniveaus van 33,8 dB (A), terwijl de koelventilator is operationeel in heel. Bij het afspelen van DVD's, het systeem geluid verhoogt slechts marginaal tot 35,3 dB (A) - toch nog genoeg om duidelijk hoorbaar tijdens stille filmscènes. Bij volledig benut tijdens onze stress test, de geluidsproductie verhoogd tot 39,1 dB (A), maar aangezien de ventilator draait met een relatief lage snelheid, het werd nooit bijzonder vervelend op elk punt wel. Accu prijs HP 632425-001

Geluidsniveau
Idle 33,8 / 33,8 / 33,7 dB

 

DVD 35,3 / dB

Laad 39,1 / 39,2 dB

30 dB
silent 40 dB
hoorbare 50 dB
luid
min:, med:, max: Voltcraft sl-320 (15 cm afstand)
Temperatuur

HP heeft beheerst de temperatuur beheer van de ProBook 6570b heel goed, omdat de temperaturen op het oppervlak blijven binnen aanvaardbare grenzen in onze tests. Na een uur van volledige benutting tijdens onze stress test, de notebook bleef warm om aan te raken. Zelfs het gebied rond de ventilator in het onderste linker zone verwarmt alleen tot een maximum van 41,6 ° C. Temperaturen op de polssteun en touchpad variëren tussen 26 en 31 ° C. Met behulp van de laptop op je schoot moet mogelijk zijn op het hoogtepunt van de zomer met een korte broek. In een niet-actieve toestand. het bovenoppervlak bereikt een maximum van 29,4 ° C, terwijl de maximum temperatuur 34,7 ° C aan de onderkant. Gemiddelde temperaturen van 29 ° C spreken in het voordeel van de ontwikkelingen van HP ingenieurs in koeltechniek. De netadapter wordt warm bereiken van 40,5 ° C in een rusttoestand, terwijl dit neemt toe tot een warme 56 ° C wanneer deze gebruikt worden - het verlaten van het in de open moeten daarom verplicht worden gesteld.
Max. Laden Accu prijs HP 632114-141
Idle
30.2 ° C 31.2 ° C 26.5 ° C
33 ° C 32,3 ° C 26,2 ° C
30.2 ° C 30.7 ° C 26.3 ° C

25,8 ° C 32,3 ° C 41,6 ° C
25,7 ° C 37,8 ° C 40,3 ° C
27 ° C 28,2 ° C 34 ° C

Maximum: 33 ° C
Gemiddelde: 29.6 ° C Maximum: 41.6 ° C
Gemiddelde: 32.5 ° C
Voeding (max.) 56 ° C | Kamertemperatuur 21.6 ° C | Voltcraft IR-360
Luidsprekers

De stereo luidsprekers in de HP ProBook 6570b met hun ovale membranen zijn relatief fatsoenlijk gezien hun omvang. Een ding dat is slecht echter, is hun locatie, weg van het centrum aan de voorkant, die is geoptimaliseerd voor rechtshandige gebruikers. In gevallen waarin een linkshandige gebruiker niet is een externe muis gebruikt, zullen ze bijna onvermijdelijk betrekking op de linker luidspreker met hun arm tijdens het gebruik van het touchpad. De audio is geconcentreerd in het hoge frequentiebereik, en de mid-range-frequenties zijn bijzonder onopvallend bij hoge volumes. De lage bass-frequenties ontbreken als gevolg van het ontbreken van voldoende middenrif gebied. Voor subtiele achtergrond audio in een klein kantoor of voor video-telefonie de luidsprekers zijn grondig geschikt, maar het afspelen van muziek, games of films direct maakt hun gebreken hoorbaar. Om deze reden onze aanbeveling is om externe luidsprekers te gebruiken, waarvoor de 3,5 mm jack zorgt voor een goede maximale volume zelfs bij een hoge impedantie hoofdtelefoon. Accu prijs HP 632113-151
Energy Management

Stroomverbruik

Rekening houdend met de voorziene prestaties en de afwezigheid van de energiebesparende technologie die de inactieve Intel HD Graphics 4000 chip zou geven, is het stroomverbruik van de HP ProBook 6570b is redelijk. Voor een kantoor notebook het stroomverbruik is nog steeds te hoog is in een ruststand, met waarden tussen 14,1 en 23,8 watt met volledige helderheid. Daardoor leidt dit tot zeer mager batterijduur. Terwijl benut, bedraagt ​​het maximale stroomverbruik stijgt tot 67,2 watt, met een gemiddelde van ongeveer 45,6 watt. In standby-modus een gemiddelde van 0,3 watt wordt gebruikt, terwijl deze waarden daalt tot 0,1 Watt als de notebook is uitgeschakeld. Accu prijs HP EliteBook 8560w

Stroomverbruik
Uit / Standby 0.1 / 0.3 Watt
Idle 14,1 / 20,2 / 23,8 Watt

 

Laad 45,6 / 67,2 Watt

Key: min:, med:, max: Voltcraft VC 940
Batterij Runtime
Reader's TestReader's Test
Classic TestClassic Test
DVD TestDVD Test
WLAN TestWLAN Test

De HP ProBook 6570b heeft een 322 g lithium-ion batterij met een capaciteit van 5090 mAh. De 55 Wh batterij met 6 cellen duurt maximaal 4 uur en 16 minuten tijdens de Test van de synthetische Battery Eater Reader's met behulp van de meest efficiënte instellingen met de draadloze modules uitgeschakeld en de minimale helderheid. De Battery Eater Classic Test, die volledig benut componenten simuleert, wordt aangevuld met de HP ProBook 6570b na 89 minuten met de WLAN-actieve en maximale helderheid. Accu prijs HP EliteBook 8560w Mobile Workstations

De praktische web-surfen-test is beëindigd na 2 uur en 23 minuten. Tijdens deze test werd de notebook ingesteld op de energieschema Gebalanceerd en de helderheid van het display is ingesteld op medium, terwijl de WLAN in gebruik was. Onze browser gebaseerde maatstaf simuleert het surfen op het internet door het laden van diverse websites. Films kijken van een DVD, de batterij duurt ongeveer 2 uur en 11 minuten met de HP ProBook 6570b, waar de energieschema Gebalanceerd actief is en de draadloze module is uitgeschakeld. Dankzij de 'Fast Charge', volledig opladen van de batterij met de 90 watt wisselstroomadapter duurt slechts 1 uur en 45 minuten.

Voor een batterij zo krachtig als deze, de levensduur van de batterij is niet erg indrukwekkend. In dit geval zou een grafische schakelen oplossing voor al geïntegreerd Intel HD Graphics 4000 zeker hebben significant beter runtimes.
Batterijduur
Idle (zonder WLAN, min helderheid) Accu prijs HP EliteBook 8760w

4h 16min
Surfen met WLAN

2h 23min
DVD

2h 11min
Belasting (maximale helderheid)

1h 29min
naar boven
Vonnis
Zakelijke notebook: HP ProBook 6570b notebook B6P88EABusiness HP ProBook 6570b B6P88EA

HP heeft een ander kantoor notebook, die de standaard voor de concurrentie in veel opzichten met de 6570b stelt. Het eerste dat opvalt is de productiekwaliteit. Met aluminium en een uitgebreid scala aan functies en krachtige componenten van de 15-inch notebook past als een maatpak. Op de top van deze, moet het helder display met een hoog contrast ratio en zijn anti-glare oppervlak te maken voor een handige metgezel voor onderweg. Een verder voordeel is groter dan gebruikelijke selectie van interfaces, die zou dienen als een voorbeeld voor andere fabrikanten. Accu prijs HP EliteBook 8760w Mobile Workstations

De goed afgeronde prestaties van het systeem moet gebruikers in middelgrote bedrijven en particuliere gebruikers met een volwaardig kantoor laptop, die nog steeds verplaatsbaar. Daarnaast, de ProBook 6570b is bijzonder eenvoudig dankzij de grote upgrade onderhoudspaneel en het feit dat zelfs de CPU en GPU kan worden veranderd is zelden in dit segment.

Helaas is de geïntegreerde AMD HD 7570M grafische kaart zonder een schakelbare grafische oplossing laat veel te wensen over. De marginaal betere prestaties garandeert niet de aanzienlijk hogere stroomverbruik in alle scenario's in vergelijking met mensen met een handicap Intel HD Graphics 4000. De resulterende korte batterijduur onder het gemiddelde, ondanks de capaciteit van de batterij, en kon dwingen sommige gebruikers om een ​​dure slice-batterij te kopen als ze nodig hebben om de notebook te gebruiken zonder netstroom voor een dag. De luide roterende harde schijf die onaangename trillingen veroorzaakt op de polssteun op zijn minst worden geruild voor een snelle en stille Solid State Drive.

Views: 87

Comment

You need to be a member of Knol Stuff to add comments!

Join Knol Stuff

Share Knol Stuff Please!

Blog Posts

Artistic Vision

Posted by Stacy Esch on November 6, 2023 at 8:15pm 10 Comments

Is an artist's "vision" primarily a product of experience or imagination? I don't want to pursue the simple answer that it's both. Is it primarily one or the other, of if it's just plain old both, how do they interact to create an imaginary world?

Is it true that some people have more artistic vision than others, or is this kind of seeing equally available to all?

Trying to find treatment.

Posted by Clare Davis on November 6, 2023 at 8:15pm 0 Comments

In the beginning of August 2008 I was doing great. I went to the gym 3 times a week for 3 hours each time. I had lost weight and had a nice tone coming. I was nicely tanned with some help of the tanning beds. I rode my motorcycle back and forth to work and to the gym. In the middle of August a leg press came down on top of my head while i was trying to get it reset to the proper location so I would be able to use the equipment. I got very dizzy and had to go home, that was the end of my…

Continue

Driving in France and different regulations including what you need to have

Posted by Martyn Davis on November 6, 2023 at 8:14pm 0 Comments

Driving through France can be a fantastic experience which you can never forget, and as always the rules and regulations between countries can differ, which is where we've composed a small list to help keep on the right side of the law and to help keep you safe!

Obviously, passengers have to wear seat belts, but one thing in France is different from some countries in that children under ten years old are not allowed to sit in the front passenger seat at all.

Another is, even if…

Continue

Making Juices In your own home: A Beginners.

Posted by Tory Tilley on November 6, 2023 at 8:13pm 0 Comments

Read through bellow best tips an informatior respect what is the best juicer to buyYou will find few things you can do, for healthy for you than juicing daily will be. The juice naturally hydrates the body. It also supplies a person with essential vitamins, EFAs, fatty acids, carbs and proteins to help you function at your top. Read these tips to make juicing easier.Remember to remove hard pits from fruits like peaches and cherries before sending them over the juicer.…

Continue

dieta DUKAN PER

Posted by Jeanett Seale on November 6, 2023 at 8:13pm 0 Comments

En lo personal me gusta mucho esta dieta, tiene practicamente de este mundo. Hay aquellos que recurren a las pldoras de dieta y otras ideas para ayudarse a lograr el peso idela. La forma ms comn de La dieta de tres dias en necesidades diarias de caloras, grasas y nutrientes pueden diferir significativamente de persona a persona dependiendo de la edad, peso, sexo y otros factores.As que al mantener tu consumo de caloras e incrementar las ests aqu, voy a enumerar lo que se dice qu…

Continue

Remember The Ramifications Of A UK State.

Posted by Yolanda Bruner on November 6, 2023 at 8:12pm 0 CommentsIf you're ready to find more info regarding UK Pension Service (Go To This Site) have a look at http://UKPension.co.za

How You Can Watch Watch Programs Online

Posted by Nickolas Caraballo on November 6, 2023 at 8:11pm 0 Comments

Moreover, by watching watch free movies online without downloading or paying at home, individuals can save of transportation, popcorn, furthermore drinks. They are even enjoy smash flicks in good environment where a person's lighting and noise are controlled and simply suited to non-public preferences.Movie pictures nowadays, are completing different shapes and colours. Centuries back, before the formulation of movies, women and…

Continue

Raspberry Ketone & Fat Loss

Posted by Samuel Dunlap on November 6, 2023 at 8:11pm 0 Comments

raspberry ketoneConsider everything you are going to eat for the entire day. If you realize that you are likely to have a heavy meal later in the evening, make your breakfast and lunch options on the lighter side. Then you will be good eating your dinner, and you will not feel guilty about this.renowned doctor reveals what works for weight loss -… Continue

Nike Roshe Run Mens Gold Pink

Posted by Fina on November 6, 2023 at 8:10pm 0 Comments

Common Engines as well …

Continue

Hyderabad Moving Agencies – How to locate Proper One

Posted by Sanjeev Saxena on November 6, 2023 at 8:10pm 0 Comments

There are several expert transferring firms as well as packers along with movers within Hyderabad who is able to always be helping mitts ones diverse new house purchase desires. I suggest you pick the best one which properly caters the needs you have, choices as well as finances. You will need to select the right 1 which is not simply very affordable and also trustworthy, encountered, covered with insurance, signed up plus much more notably trusted. Nevertheless finding out there the most…

Continue

Knol Video


Badge

Loading…

© 2024   Created by knolstuff.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service